Майстер – клас з приготування стейків для майстрів виробничого навчання з професії “Кухар”на базі ресторану “НАЖИВО” в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна
З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії "Кухар", в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» був проведений майстер - клас з приготування стейків на базі ресторану "НАЖИВО" .
Олексій ПОВТОРЕЙКО - співзасновник ресторанів «НАЖИВО», власник та шеф-кухар. Переможець Національної ресторанної премії Сіль 2020 у номінації "Кращий м'ясний ресторан", віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, стажувався в ресторанах Англії, підвищував кваліфікацію в кулінарній школі Ферранді (Париж), в Баскському Кулінарному Центрі (Іспанія), з командою шеф-експертів представляв Україну в Королівському Клубі Брюсселя (Бельгія), а також у постійному представництві України при ООН у Женеві, поділився секретами приготування ідеального стейку з практичним показом росмажування м’яса та його подачі.