"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Благодійний захід «NOVA BRAVE KIDS. Нова нація»

28.03.2023

27 березня 2023 року в Київському національному академічному театрі Оперети за підтримки Департамента Культури КМДА та у партнерстві з Київським національним академічним театром Оперети відбувся благодійний захід «NOVA BRAVE KIDS. Нова нація», вилучені кошти від якого будуть передані до благодійного фонду «Охматдит» для придбання операційних столів.

Насичена програма заходу передбачала модні покази українських дизайнерів, презентацію проєкту «Нація» — українське автентичне вбрання кінця XIX — початок XX століття» за участі відомих акторок театру та кіно, виступи зірок, арт-перфоманси тощо, під час якої здобувачки освіти групи №14 за професією "Перукар(перукар-модельєр)" під керівництвом висококваліфікованих майстринь виробничого навчання Валентини ЗЯЄВОЇ та Олени БОВТ спробували себе у ролі перукарів та візажистів. Майбутні кваліфіковані робітники Панфілова Дар'я,Осадча Дар'я, Мазанко Альона, Сільковська Аня, Гармаш Катя, Кутовець Аня, Моісеєнко Дар'я, Горбач Настя, Семігайло Яна, Слобоженюк Руслана, Прядкіна Олена робили зачіски, укладання волосся, накручування волосся, візаж.

Дякуємо організаторам заходу та нашим майстриням за чудову можливість не тільки закріпити на практиці набуті професійні вміння та навички, а й навчитися новому, набути безцінний досвід!