"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Як проходять дистанційні уроки виробничого навчання з професії “Кухар”?

10.11.2021

В умовах карантинних обмежень багато уваги приділяється освітньому процесу та виробничому навчанню зокрема. Навчити, закріпити, відпрацювати нові отриманні знання, вміння та навички... Саме така важлива задача покладається на майстрів виробничого навчання.

Майстри виробничого навчання з професії "Кухар" Таїсія КАРП'ЮК та Володимир ХУДЕНКО під час уроків виробничого навчання в форматі "онлайн" втілюють у реальність мрію здобувачів стати справжнім фахівцем своєї справи!

  • Як поділяють овочі?
  • З яких операцій складається механічна кулінарна обробка овочів?
  • Які форми нарізання застосовують в закладах ресторанного господарства?

Цікаво? Далі буде...