"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Як проходить виробнича практика для здобувачів освіти Центру в умовах воєнного стану?

01.06.2022

В умовах воєнного стану педагогічний колектив Центру професійної освіти технологій та дизайну м. Києва застосовує гнучкий графік для проходження виробничої практики.  Враховуючи непрості життєві обставини та можливості кожного – юні практиканти відпрацьовують та закріплюють знання з різних професій «Кухар»,  «Кондитер», «Перукар (перукар-модельєр)», «Касир в банку», «Продавець непродовольчих товарів», «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття».

Здобувачі освіти працюють на робочих місцях закладів ресторанного господарства, перукарень, магазинів, а саме: ТОВ «Ашан», ПП «Преміум 98», ТОВ «СушіЯ», салон краси «KALKATOFF», ТОВ «Харвард», АТ «Укрпошта».   

Молодь закладу освіти в бригадах досвідчених висококваліфікованих робітників готує перші та другі страви, вироби з тіста, солодкі напої, в тому числі на добровольчих засадах - гаряче харчування для захисників країни; виконують модельні чоловічі та жіночі стрижки, зачіски, укладки; приймають та розпаковують товари, сортирують, розкладають товари на вітринах згідно планограми, консультують покупців; виконують касові операції та консультують відвідувачів біля терміналів самообслуговування; ремонтують взуття на дому тощо.

Жити в мирі - найзаповітніша мрія всіх українців!

Підтримуємо кожного, пишаємося кожним! Віримо в перемогу та ЗСУ!