"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Уроки виробничого навчання з професії “Кухар”

28.03.2023

Здобувачі та здобувачки освіти першого курсу продовжують опановувати професійні вміння та навички з професії "Кухар" та пізнавати секрети кухарського мистецтва.

28 березня 2023 року під керівництвом досвідченої майстрині виробничого навчання І категорії Ольги ШУГАЙ, яка багато років поспіль передає власний досвід майбутнім фахівцям, здобувачі та здобувачки І-го курсу групи №19 з професії "Кухар" продовжили відповідно до нового СП(ПТ)О 5122.І.56.10-2021 з професії «Кухар» набувати практичних професійних вмінь під час обробляння різних видів риб, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них.

Зокрема під час приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї здобувачі та здобувачки освіти закріпили навички організації робочого місця в рибному цеху, навички приготування котлетної маси з риби, перерахунку сировини на задану кількість порцій, набули вмінь з приготування рулетів з котлетної маси з риби, тощо.