"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Тиждень фізики та астрономії

21.04.2023

В період з 17 по 21 квітня 2023 року в Київському професійному коледжі технологій та дизайну під керівництвом викладачки фізики, фізики та астрономії, спеціалістки вищої категорії, викладачки-методистки, кандидатки наук Олени ДЕЙНЕКИ відбувся тиждень фізики та астрономії.

Згідно з планом тижня захід розпочався з урочистого відкриття в онлайн-форматі на платформі Zoom. 17 квітня для здобувачів освіти групи №17 за професією "Кухар, офіціант" була проведена виховна година на тему "Сторінки життя Миколи Тесли".

18 квітня 2023 року для здобувачів та здобувачок освіти закладу під час радіолінійки ведучі розповіли про значення науки фізики та оголосили план проведення тижня. В холі всі бажаючі могли розгледіти деталі тематичного стенду, прочитати та запам'ятати цікаві факти про науку фізику.

В середу 19 квітня викладачкою з математики Яніною ШУРИГІНОЮ була проведена науково-дослідницька конференція.

Четвер розпочався з конкурсу "Фізика у моєму житті", під час якого майбутні фахівці груп 18 та 19 за професіями "Кухар, кондитер", "Кухар" відповідно показали свою обізнаність з предмета, вміння самостійно проводити експерименти, пояснювати та обґрунтовувати відповіді, визначати фізичні явища в повсякденному житті. В холі було оформлено тематичний стенд "Фізика в народних прислів'ях".

На завершення тематичного тижня здобувачами та здобувачками освіти І курсу були підготовлені малюнки, які були оцінені журі.