"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу в сфері харчових технологій на базі ресторану “Різотто смажить паелью” в рамках співпраці з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

15.03.2024

З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії "Кухар", в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» був проведений майстер клас на базі ресторану “Різотто смажить паелью” на тему “Робота кухні - ресторану”.

 Андрій МАГАЛЕЦЬКИЙ - президент Асоціації кулінарів України, керуючий партнер компанії RESTETIKA, ресторатор з 23 річним досвідом роботи, що відкрив понад 35 ресторанів з “нуля”, керував мережами ресторанів від 20 до 48. Має досвід роботи в Туреччині, Німеччині, Польші і стажування в понад 150 ресторанів США. Організатор вперше за 120 років історії участі Української національної кулінарної збірної в Олімпійських кулінарних іграх світу поділився тонкощами роботи кухні ресторану. В програмі зустрічі окрім підприємницьких навичок ведення ресторанного бізнесу, педагогічні працівники коледжу дізналися про світові тренди розвитку сімейних ресторанів, переваги, недоліки та інновації в світі кулінарії,  будні роботи закладу ресторанного сервісу «Різотто смажить паелью». Окрім цього освітяни мали змогу вдосконалити професійні навички з виготовлення десертів "Фондан", "Пана - кота" та ін.