"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Ознайомчі екскурсії підприємствами ТОВ “НОВУС УКРАЇНА” та ТОВ “АШАН УКРАЇНА ГІПЕРМАРКЕТ” в рамках проходження виробничої практики.

27.03.2023

Виробнича практика є важливим завершальним етапом навчання, який передбачає узагальнення і вдосконалення здобутих майбутніми фахівцями знань, вмінь, навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності до самостійної діяльності; невід’ємною складовою професійної підготовки і про­водиться на підприємствах та організаціях м. Києва, робочі місця яких забезпечені необхідними інструментами, інвентарем, обладнанням та відповідають вимогам гігієни та санітарії, охорони праці.

Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва", перш за все, піклується про безпечність, актуальність та сучасність робочих місць, призначених для відпрацювання професійних навичок майбутніми фахівцями, тож обов'язково перед заключенням довгострокових угод на чолі зі старшими майстринями майстри виробничого навчання оглядають запропоновані робочі місця.

У березні для здобувачів освіти ІІ - ІІІ курсів за професіями "Кухар", "Кухар, офіціант", "Кухар, кондитер", "Продавець непродовольчих товарів, адміністратор", "Касир (в банку) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НОВУС УКРАЇНА" та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АШАН УКРАЇНА ГІПЕРМАРКЕТ" провели ознайомчі екскурсії на чолі з технологами закладів, під час яких надали вичерпну детальну інформацію про забезпеченість робочих місць необхідним сучасним обладнанням, нові види обладнання відповідно до здійснюваних технологічних процесів, режим праці та відпочинку майбутніх фахівців, оплату, тощо.

Дякуємо за можливість навчатися у складі бригад висококваліфікованих фахівців з великим досвідом багатолітньої праці, за підтримку закладу освіти та здобувачів/ здобувачок освіти - учасників освітнього процесу в непростих умовах воєнного стану!