Новини
11.04.2023
Як проходить виробнича практика майбутніх кваліфікованих робітників з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”?
Виробнича практика – є одним з важливих заключних етапів професійної підготовки майбутніх квал
11.04.2023
День їстівної книги
«Деякі книги потрібно спробувати, інші проковтнути, а треті – розжувати і перетравити», –
07.04.2023
Презентація проєкту «Автентичне українське взуття та аксесуари крізь призму сучасного світу професійних компетентностей здобувачів освіти з професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття»
У нашому столітті український костюм переживає черговий підйом популярності. Все більше людей прагну
06.04.2023
Розвиток фізичної витривалості на уроках з предмета “Оздоровча фізична культура” для осіб з особливими освітніми потребами, як важливого чинника професійно-практичної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників з професії “Кухар”.
Витривалість – це здатність робити ефективну роботу визначеної інтенсивності протягом часу, пе
05.04.2023
Популяризація робітничих професій серед здобувачів освіти ЗОШ №193 Подільського району м. Києва.
04 квітня 2023 року Державний навчальний заклад “Центр професійної освіти технологій та дизайн
05.04.2023
Засідання атестаційної комісії
3 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІІ рівня при Департаменті ос
31.03.2023
Вітаємо групу №34 за професією “Перукар (перукар-модельєр)” з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації!
30 березня 2023 року відбулася поетапна атестація в групі №34 за професією: “Перукар(перукар-м
28.03.2023
Благодійний захід «NOVA BRAVE KIDS. Нова нація»
27 березня 2023 року в Київському національному академічному театрі Оперети за підтримки Департамент
28.03.2023
Уроки виробничого навчання з професії “Кухар”
Здобувачі та здобувачки освіти першого курсу продовжують опановувати професійні вміння та навички з