"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Новини

news-prev-1 11.04.2023 Як проходить виробнича практика майбутніх кваліфікованих робітників з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”? Виробнича практика – є одним з важливих заключних етапів професійної підготовки майбутніх квал news-prev-1 11.04.2023 День їстівної книги «Деякі книги потрібно спробувати, інші проковтнути, а треті – розжувати і перетравити», – news-prev-1 07.04.2023 Презентація проєкту «Автентичне українське взуття та аксесуари крізь призму сучасного світу професійних компетентностей здобувачів освіти з професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття» У нашому столітті український костюм переживає черговий підйом популярності. Все більше людей прагну news-prev-1 06.04.2023 Розвиток фізичної витривалості на уроках з предмета “Оздоровча фізична культура” для осіб з особливими освітніми потребами, як важливого чинника професійно-практичної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників з професії “Кухар”. Витривалість – це здатність робити ефективну роботу визначеної інтенсивності протягом часу, пе news-prev-1 05.04.2023 Популяризація робітничих професій серед здобувачів освіти ЗОШ №193 Подільського району м. Києва. 04 квітня 2023 року Державний навчальний заклад “Центр професійної освіти технологій та дизайн news-prev-1 05.04.2023 Засідання атестаційної комісії 3 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії  ІІІ рівня при Департаменті ос news-prev-1 31.03.2023 Вітаємо групу №34 за професією “Перукар (перукар-модельєр)” з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! 30 березня 2023 року відбулася поетапна атестація в групі №34 за професією: “Перукар(перукар-м news-prev-1 28.03.2023 Благодійний захід «NOVA BRAVE KIDS. Нова нація» 27 березня 2023 року в Київському національному академічному театрі Оперети за підтримки Департамент news-prev-1 28.03.2023 Уроки виробничого навчання з професії “Кухар” Здобувачі та здобувачки освіти першого курсу продовжують опановувати професійні вміння та навички з