"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Міський конкурс серед викладачів професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва з предмета «Спецтехнології»

12.12.2023

23-30 листопада 2023 року  відбувся міський конкурс серед викладачів професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва з предмета «Спецтехнології». Київський професійний коледж технологій та дизайну представляла голова методичної комісії "Харчових технологій", викладачка з професійно-теоретичної підготовки, спеціалістка вищої категорії, старша викладачка Тамара КОДОЛБЕНКО. 

У конкурсі було задіяно 20 учасників. Програма конкурсу передбачала виконання ними трьох завдань: презентація свого досвіду роботи та особистих професійних здобутків; надання учасником підготовленої методичної розробки уроку; демонстрація уроку (відеоурок за темою відповідно до поурочно-тематичного плану). За результатами проведення конкурсу та на підставі рішення журі щиро вітаємо Тамару КОДОЛБЕНКО з успішною участю у конкурсі та здобуттям диплому ІІІ ступеня. Бажаємо подальших професійних успіхів, здобутків та перемог!