"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Міська методична секція педагогічних працівників професій легкої, поліграфічної промисловості та сфери послуг закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва

03.11.2022

03 листопада 2022 року на базі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" в форматі онлайн на платформі Zoom відбулася міська методична секція педагогічних працівників професій легкої, поліграфічної промисловості та сфери послуг закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Шляхи підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників професій сфери послуг відповідно до умов сучасного ринку праці». 

Мета зустрічі - ознайомлення з досвідом роботи закладу щодо підготовки кваліфікованих робітників професій сфери послуг.

Під час засідання були обговорені та розглянуті актуальні питання, а саме: використання сучасних освітніх та педагогічних інновацій на уроках теоретичного навчання; результативність діяльності методичної комісії закладу освіти як умова активізації творчого потенціалу педагогів; модернізація ресурсних можливостей закладу професійної (професійно-технічної) освіти та залучення соціальних партнерів для забезпечення якісної професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників відповідно до вимог ринку праці; соціальне партнерство та планування професійної кар'єри здобувачів освіти: сучасні вимоги професійного середовища до кваліфікованого робітника на ринку праці.

Майстри виробничого навчання закладу освіти поділилися власним професійним досвідом, продемонструвавши майстер-класи на тему: «Виконання прихованого фарбування волосся», «Імідж сучасного працівника сфери послуг».

На завершення секції всі присутні учасники мали змогу обговорити та поділитися власним досвідом щодо використання інновацій, як умови ефективної організації освітнього процесу.

Тримаємо освітянський стрій! Віримо в перемогу!