"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Міжнародна ІІІ науково – практична інтернет-конференція на тему “Органічний маркетинг. Сучасні технології та перспективи розвитку”

23.11.2022

22 листопада 2022 року члени ініціативної групи з впровадження досвіду використання органічної продукції для приготування страв кафедри "Харчових технологій" Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" голова методичної комісії Тамара КОДОЛБЕНКО, майстри виробничого навчання Ольга Даневич, Світлана ГОЛОВІНСЬКА, координатор Аліна ЧЕРНЕЦЬКА та методист Марина ШЕВЧУК-Сусліна в рамках співпраці з президентом Комітетету органічного маркетингу Української асоціації маркетингу, членом правління Спілки рекламістів України Оленою ШАПОРЕНКО, презентували власний досвід дослідження смакових властивостей панкейків, виготовлених з наборів органічної та неорганічної продукції; впровадження органічної продукції під час проведення уроків виробничого навчання за професіями "Кухар", "Кухар, кондитер", обговорили задачі та перспективи на майбутнє, деталі подальшої співпраці.