
Публічна інформація
Майстер клас із “Приготування дерунів”
11.12.2024
11 грудня 2024 року рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій здобувачі та здобувачки освіти з професії "Кухар, офіціант" разом із майстром виробничого навчання Станіславом Бондаренком відточували майстерність в приготуванні традиційної української страви – дерунів.
Під час майстер класу майбутні фахівці вивчали класичну технологію приготування дерунів,
освоювали секрети ідеальної текстури та смаку, дізналися про варіації подачі страви та її поєднання з іншими інгредієнтами.
Цей майстер-клас став чудовою можливістю для здобувачів освіти поглибити свої знання з української кулінарної спадщини, яка є важливою частиною нашої культури та гастрономічної ідентичності.