Конкурс “Кращі за професією” серед майстрів виробничого навчання з професії “Кухар”
05 лютого 2024 року в рамках тижня професійної майстерності методичної комісії "Харчових технологій" серед майстрів виробничого навчання з професії "Кухар" відбувся конкурс "Кращі за професією".
Конкурс складався з організаційного, теоретичного та практичного турів, які, в свою чергу мали певний регламент та правила.
За умовами проведення конкурсу під час організаційного етапу учасники мали змогу випробувати долю та обрати рандомним методом колег до своєї команди ("Зелені", "Червоні", "Сині"). Теоретичний тур передбачав надання відповідей на 30 запитань тесту педагогічного та професійного спрямування. Під час практичного туру майстри виробничого навчання, обговоривши та розподіливши обов'язки, змагалися у вправності використання сучасних технологій під час приготування та оформлення страв, гарніру, соусу; креативності та вмінні працювати в команді.
За результатами конкурсу рішенням жюрі місця розподілили наступним чином:
- І місце - команда "Сині";
- ІІ місце - команда "Зелені";
- ІІІ місце - команда "Червоні".
Вітаємо учасників! Бажаємо професійного зростання та нових цікавих ідей!