"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Життя цінуй – безпечно працюй 

19.03.2024

19 березня 2024 року  на виконання статті 18 Закону України «Про охорону праці» і «Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах, установах, організаціях, підприємствах, підпорядкованих МОН України, затвердженого наказом МОН від 22 листопада 2017 року №1514 в закладі освіти відбулася перевірка знань працівників з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту та пожежної безпеки.

Безпека праці полягає не лише в дотриманні основних правил техніки безпеки, але і в сукупному та системному підході до виконання всіх інструкцій, нормативних документів, що об’єднані в Систему Стандартів Безпеки Праці, а також забезпеченням працюючих всіма необхідними засобами індивідуального захисту.

     Формою перевірки знань з питань охорони праці працівників був іспит – за екзаменаційними білетами у вигляді усного і письмового опитування.

     Результат перевірки знань з питань охорони праці оформлено протоколом засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці.