"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Державна кваліфікаційна атестація за професіями “Кухар”, “Перукар (перукар-модельєр)”

24.06.2022

24 червня 2022 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбулася Державна кваліфікаційна атестація в випускних групах 371, 372, 34 за професіями «Кухар», «Перукар (перукар-модельєр)».

Державній кваліфікаційній атестації передувало виконання здобувачами освіти кваліфікаційних пробних робіт відповідно до освітніх кваліфікаційних характеристик (приготування перших, других страв, солодких страв та напоїв,  виконання жіночих та чоловічих модельних стрижок, фарбування волосся сучасними техніками, моделювання зачісок в майстернях закладу освіти та на робочих місцях підприємств роботодавців м. Києва).

Державна кваліфікаційна атестація проходила в змішаній формі в два етапи: під час першого етапу здобувачі закладу освіти виконували онлайн-тестування з предметів професійно-теоретичної підготовки; на другому етапі майбутні фахівці презентували дипломні та  творчі роботи. Здобувачі, які перебували за межами м. Києва, долучилися до роботи державної атестаційної комісії в онлайн режимі на платформі Zoom.

Роботодавці - замовники кадрів ТОВ «Златий лев», NICHE BEAUTY SALON RALKATOFF засвідчили високий фаховий рівень підготовки випускників Центру. Лави досвідчених фахівців підприємств м. Києва поповнилися новими та креативними кваліфікованими робітниками.

Вітаємо! Зичимо  віри в себе, нових досягнень та професійного зростання!