"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо воїнів Національної гвардії України з професійним святом!

26.03.2024

26 березня відзначають День Національної гвардії України. Гвардійці – частина війська українського, яким захоплюється сьогодні увесь світ. Військо в якому безліч героїв – від солдатів до генералів. Так, показуючи справжнє обличчя нашого духу та борячись за свободу держави, гвардійці стали одним із символів України, нашої національної самостійності, незалежності та суверенітету.

"Честь, мужність, закон", - це офіційне гасло всіх воїнів Національної гвардії.

Національна гвардія України як окрема силова структура існувала з 1991 по 2000 рік. У 2014 році після початку військової агресії РФ проти України Нацгвардію відновили як військове формування на базі МВС України. За свою історію Національна гвардія пройшла багато випробувань, але завжди залишалася вірною своїм обов’язкам перед Батьківщиною. Її військовослужбовці – це герої, які готові віддати життя за мир і благополуччя українського народу.

Сьогодні, воїни Національної гвардії відстоюють нашу незалежність та свободу у найгарячіших точках фронту. Щодня вони стикаються з різними викликами та загрозами, оберігають мирне населення, яке переживає найбільший тиск агресорів. Завдяки їхній відважності та військовій майстерності Україна здатна протистояти будь-яким ворогам.

Величезна вдячність нашим воїнам за їхню мужність та самовідданість у захисті країни. Їхня відвага та жертовність є справжнім символом віри у наше майбутнє та свободу. Вони ризикують своїм життям кожен день задля нашої безпеки. Слава Героям!

Нехай доблесть і мужність нацгвардійців завжди буде прикладом для нас усіх.

З Днем Національної гвардії України!