Публічна інформація
Виробнича практика, як шлях до професійного зростання
07.10.2024
Здобувачі та здобувачки освіти коледжу груп №№ 37,38 з професій "Кухар, офіціант", "Кухар кондитер"на даний момент проходять виробничу практику відповідно до заключених угод на робочих місцях в закладах ресторанного господарства м.Києва ("Паб Бестія", "Іл Моліно", "СушиЯ", ресторан "Радіо Тбілісі", ТОВ "Ультрамаркет" та ін.). Основною метою якої є закріплення знань та вмінь, які були отримані в процесі навчання, формування професійного вміння приймати самостійні рішення в певних виробничих умовах, оволодіння сучасними методами, формами організації, знаряддями праці в галузі майбутньої професії, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати на практиці.