"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей

31.05.2024

Радість, сміх і щасливі очі дітей. Це, мабуть, найбільше багатство в світі! І сьогодні, коли російські нелюди намагаються позбавити наших дітей дитинства, ми маємо робити все можливе, щоб вони щодня, щохвилини були щасливими! Діти - це майбутнє. Зі щасливих дітей виростають щасливі дорослі, які здатні зробити цей світ кращим. Нехай у кожної дитини буде безтурботне дитинство, сповнене радістю і любов'ю.

На жаль, цього року День захисту дітей в Україні знову проходить в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Від початку повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей змушені тимчасово жити за межами України, десятки тисяч годинами проводять час у сховках, перечікуючи повітряні тривоги, тисячі діток живуть у зоні бойових дій, невідомо, скільки українських дітей викрали та вивезли за межі країни.

31 травня 2024 року в закладі освіти з нагоди свята відбувся благодійний ярмарок, метою якого був збір коштів на потреби ЗСУ також здобувачі освіти мали змогу прийняти участь у різноманітних майстер - класах. Наближаємо нашу перемогу разом!