"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо здобувачів/здобувачок освіти групи 24 з професії “Перукар (перукар-модельєр)” з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації!

26.04.2023

26 квітня 2023 року для здобувачів/здобувачок освіти групи 24 з професії "Перукар (перукар-модельєр)" відбулася значна подія, яка стала важливою сходинкою на шляху до справжнього професіонала, майбутнього фахівця з перукарського мистецтва, а саме поетапна кваліфікаційна атестація на кваліфікацію "Перукар".

Здобувачі/здобувачки освіти, в тому числі і ті, хто перебуває закордоном (конференція ZOOM), виконали тестування, яке передбачало надання відповідей на 60 рандомних з можливих 240 питань з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки; продемонстрували кваліфікаційній комісії презентації, які висвітлювали виконання кваліфікаційних пробних робіт, проходження виробничої практики на робочих місцях підприємств - роботодавців м. Києва.; відповіли на питання, поділилися враженнями та пропозиціями.

Члени кваліфікаційної комісії на чолі з головою технологом-експертом компанії Colorstar, магістром зачісок, перукарем-модельєром Оленою НЕМИРОВСЬКОЮ засвідчили високий рівень підготовки майбутніх фахівців!

Вітаємо здобувачів/здобувачок освіти групи 24 з професії "Перукар (перукар-модельєр)" та майстринь виробничого навчання Ірину ШВЕЦЬ, Зою ГРЕБЕНИК з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! Зичимо наснаги та професійного зростання!