Від абітурієнта до кваліфікованого робітника за професією “Кухар”.
Вже на першому курсі навчання за обраною професією здобувачі освіти Центру професійної освіти технологій та дизайну м. Києва, в минулому абітурієнти починають опановувати секрети кухарського мистецтва! На другому курсі навчання майбутні фахівці не тільки вдосконалюють та відпрацьовують професійні вміння та навички на робочих місцях підприємств роботодавців м. Києва, а й готуються до одного з найважливіших етапів - поетапної кваліфікаційної атестації.
07 грудня 2022 року здобувачі освіти групи №29 за професією "Кухар" під керівництвом майстра виробничого навчання Станіслава БОНДАРЕНКО продемонстрували кваліфікаційній комісій високий рівень підготовки, розповіли про плани на майбутнє та свої враження від проходження виробничої практики.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! Так тримати!