"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”

11.03.2024

В рамках атестації викладачем предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Анною СТЕПАНЧУК був проведений відкритий урок на тему "Приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього".

Анна Іванівна продемонструвала знання та вміння вправно застосовувати ІКТ на всіх етапах уроку, як засобу підвищення активізації здобувачів освіти, володіння на високому рівні навчальним матеріалом, тощо.

Ребуси, вдало підібрані відеоматеріали, елементи дидактичної гри "Лото" на етапі актуалізації опорних знань здобувачі освіти, тестування на етапі закріплення знань зробили урок цікавим та різноманітним.