"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар, офіціант” на тему: “Обробка яєць, приготування варених яєць зі шкаралупою та без неї, смажені яйця”

14.02.2024

14 лютого 2024 року в рамках чергової атестації майстринею виробничого навчання  з професії: "Кухар, офіціант" Риммою КИРИЧЕНКО було проведено відкритий урок для здобувачів освіти групи №17 на тему: "Обробка яєць, приготування варених яєць зі шкаралупою та без неї, смажені яйця". Під час проведення уроку майбутні фахівці на чолі з майстринею виробничого навчання виконували роботи з варіння яєць в шкаралупі та яєць пашот, смаження яєчні натуральної. Римма Анатоліївна продемонструвала комісії високий фактичний рівень володіння матеріалом, сучасними інформаційно-комунікативними технологіями, індивідуальний підхід до здобувачів освіти під час самостійного виконання ними практичних операцій.