"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок виробничого навчання за професією “Кухар, офіціант”.

27.02.2023

Відкриті уроки є однією з важливих колективних форм організації методичної роботи. Вони відіграють особливе місце в удосконаленні освітнього процесу та підвищенні педагогічної майстерності викладачів і майстрів виробничого навчання. Відкритий урок на відміну від звичайних – спеціально підготовлена форма організації методичної роботи, в той же час на таких уроках протікає реальний освітній процес. В певному сенсі відкриті уроки – це засіб поширення позитивного та інноваційного педагогічного досвіду, який допомагає спільно визначити та на конкретних прикладах показати, які методи, прийоми й педагогічні засоби доцільно використати при вивченні найбільш складних тем програми, як краще та ефективніше використати на уроках технічні засоби навчання, як при мінімальних затратах навчального часу досягти ефективного опанування здобувачами освіти професійних вмінь тощо.

В Державному навчальному закладі уроки виробничого навчання проводяться згідно з графіком у відповідності до робочих навчальних планів та програм.

27 лютого 2023 року в рамках чергової атестації Наталія МАЛИНОВСЬКА майстриня з професії "Кухар, офіціант" провела відкритий урок для здобувачів групи №27 на тему "Підготовка птиці до варіння, смаження", під час якого продемонструвала майбутнім фахівцям сучасні методи заправлення птиці, які широко використовуються в закладах ресторанного господарства. Крім цього, майстриня продемонструвала комісії високий фактичний рівень володіння матеріалом, сучасними інформаційно-комунікативними технологіями, індивідуальний підхід до здобувачів освіти під час самостійного виконання ними практичних операцій.