Професійно – практична підготовка здобувачів освіти І курсу за професією “Кухар, офіціант”
Здавалося б, нещодавно відлунав першовересневий дзвоник, а здобувачі освіти І курсу Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" за професією "Кухар, офіціант" під керівництвом майстра виробничого навчання Світлани ОНИЩЕНКО вже опановують вміння та навички з тем "Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхів та приготування напівфабрикатів з них", "Приготування" страв та гарнірів з овочів, грибів". Складають композиції з фруктів та овочів, демонструють згуртованість, вправність та креативність під час приготування, декорування варених, смажених, запечених страв та гарнірів з овочів відповідно до нового стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 5122.І.56.10-2021, за професією «Кухар».
Бажаємо здобувачам освіти творчої наснаги та професійних досягнень на шляху до висококваліфікованих фахівців!