"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Як проходить виробнича практика з професій “Кухар”, “Кухар, офіціант”, “Кухар, кондитер” на робочих місцях підприємств м. Києва

23.11.2021

Виробнича практика є надзвичайно важливою і невід’ємною ланкою освітнього процесу. Основною метою виробничої практики є удосконалення здобутих знань, умінь і практичних навичок, набутих під час теоретичного та виробничого навчання в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва", що необхідні для досягнення відповідного рівня кваліфікації, встановленими державними стандартами, а також забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації здобувачів освіти в трудових колективах.

Здобувачі освіти Центру, які навчаються за професіями "Кухар", "Кухар, офіціант", "Кухар, кондитер" в період з 01 вересня по 09 листопада 2021 року проходили виробничу практику безпосередньо на робочих місцях підприємств м. Києва: шкільних їдальнях, кафе, ресторанах, кондитерських фабриках КП "Шкільне харчування", КП "Школярик" "GOODMAN", "Spelaya Kanareyka", "СушиЯ", тощо. Під час проходження виробничої практики здобувачі мали змогу ознайомитися з різноманітним новітнім обладнанням, устаткуванням закладів ресторанного господарства, сучасними популярними методами приготування їжі, закріпити навички з приготування різноманітного асортименту страв.