Підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу в сфері харчових технологій на базі шоу – руму “Новий проєкт” в рамках співпраці з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії "Кухар", в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» був проведений майстер клас на базі шоу-руму “Новий проєкт” на тему “Робота кухні - ресторану”, “Класична та Неаполітанська піца”.
Віталій Колошиця - професійний піцейоло та шеф - кухар, колишній бренд шеф мережі “1708 pizza di Napoli”, волонтер, триразовий рекордсмен України, дворазовий чемпіон України з приготування Неаполітанської та класичної піци, дворазовий учасник чемпіонату світу з приготування піци провів екскурсію шоу - румом “Новий проєкт”, де були виставлені сучасні новинки технічного забезпечення HoReCa бізнесу, майстер - клас з виготовлення різновидів піц, поділився тонкощами замішування ферментованого тіста, тощо.