Методичні заходи
04.10.2022
Засідання методичної комісії “Харчових технологій”
26 вересня 2022 року в Державному навчальному закладі “Центр професійної освіти технологій та
29.09.2022
Майстер клас для педагогічних працівників з професії “Перукар (перукар-модельєр)” в рамках співпраці з COLORSTAR
В сучасних умовах стримкого розвитку сфери послуг, зокрема бюті – сфери, до якої належить перу
30.08.2022
Засідання методичної комісії “Харчових технологій”
30 серпня 2022 року в Державному навчальному закладі “Центр професійної освіти технологій та д
17.06.2022
Практична лекція в рамках профорієнтаційної роботи: «Популяризація закладу освіти в умовах воєнного стану”.
Незалежно від ситуації, вступна кампанія 2022 триває. В непростих умовах сьогодення частина ви
16.06.2022
Міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва».
14 червня 2022 року на базі Центру в форматі онлайн на платформі Zoom відбулася міська методична сек
18.02.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар”
18 лютого 2022 року майстром виробничого навчання ІІ категорії Олександром ПОПОМ був проведений відк
04.02.2022
Урок-екскурсія з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”
В рамках виробничого навчання відбулася екскурсія до магазину ” Фокстрот” здобувачів осв
28.01.2022
Відкритий урок з предмета”Реєстратори розрахункових операцій”
28 січня 2022 року викладачем професійно-теоретичної підготовки, спеціалістом І категорії Лідією ДЗИ
27.01.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”
27 січня 2022 року майстром виробничого навчання І категорії Ларисою ЧУДІНОВСЬКИХ в групі №15 був пр