Конкурс професійної майстерності за професією “Кухар”
15 грудня 2022 року в рамках проведення тижня професійної майстерності відповідно до плану роботи методичної комісії "Харчові технології" між здобувачами освіти І-ІІІ курсів за професіями "Кухар", "Кухар, офіціант", "Кухар, кондитер" відбувся конкурс професійної майстерності "Кращий з професії".
Завдання конкурсу передбачало приготування та презентацію страви з гарбуза в кількості 2-х порцій. Під час конкурсу здобувачі продемонстрували комісії не тільки високий рівень професійних вмінь та навичок, а й знання щодо трендів оформлення страв в закладах ресторанного господарства, самостійність, наполегивість, креативність мислення, патріотичний настрій.
Всі учасники були нагороджені грамотами. Вітаємо:
- Діану ПОЛІНОВСЬКУ - група №17 (страва "Чизкейк з сиром та гарбузом");
- Анастасію БУРЯЧОК - група №18 (страва "Суфле з гарбуза");
- Олександра ГОЛОВІНА - група №19 (страва "Панкейк з гарбуза");
- Нікіту ТОВСТОГО - група №27 (страва "Крем-суп з гарбуза");
- Вероніку БУЦАЄВУ - група №28 (страва "Тарт з гарбузовим соте");
- Олександра ХАЮК - група №29 (страва "Різотто з гарбузом");
- Кирила ВАЛЬКОВА - група №371 (страва "Крокети з гарбуза та рису");
- Тетяну ШУЛЬГУ - група №37 (страва "Запіканка з гарбуза");
- Каріну СТАШКЕВИЧ - група №38 (страва "Мус гарбузовий з апельсиновим желе та карамельним соусом);
- Анастасію КАТІС - група №39 (страва "Гарбузова смакота").
Бажаємо нових професійних перемог та креативних ідей!