"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Нові професійні вміння та навички у новому 2024 році

17.01.2024

Здобувачі освіти випускної групи № 371 за професією "Кухар" під керівництвом майстрів виробничого навчання Таїсії КАРП'ЮК та Володимира ХУДЕНКА розпочали другий семестр з опанування вмінь підбирати сировину та перевіряти за органолептичними показниками якість сировини для салатів, овочевих закусок, холодних страв і закусок із сиру, яєць; готувати, оформляти, порціонувати та відпускати салати, овочеві закуски, холодні страви, закуски із сиру, яєць, використовуючи сучасні елементи декору; порціонувати, перевіряти вихід готових страв; дотримуватись умов і термінів зберігання холодних страв та закусок.

На уроці виробничого навчання на тему "Приготування холодних страв та закусок" майбутні фахівці набули та відпрацювали навички з приготування салатів "Дністер", "Вінегрет", "Олів'є", "Крабовий" тощо.