 
                    
                    
                                        
                                            Публічна інформація
                                                                                             
                                                                                        
                                                                                    
                                                                                
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                            Майстер клас із «Приготування дерунів»
11.12.2024
        11 грудня 2024 року рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій здобувачі та здобувачки освіти з професії "Кухар, офіціант" разом із майстром виробничого навчання Станіславом Бондаренком відточували майстерність в приготуванні традиційної української страви – дерунів.
Під час майстер класу майбутні фахівці вивчали класичну технологію приготування дерунів,
освоювали секрети ідеальної текстури та смаку, дізналися про варіації подачі страви та її поєднання з іншими інгредієнтами.
Цей майстер-клас став чудовою можливістю для здобувачів освіти поглибити свої знання з української кулінарної спадщини, яка є важливою частиною нашої культури та гастрономічної ідентичності.
 
                 
                         
                        