Екскурсія на виробництво солодкого щастя для здобувачів освіти за професією: «Кухар, кондитер»
27 лютого 2024 року здобувачі освіти Коледжу І - ІІ курсів, які навчаються за професією: "Кухар, кондитер" разом з керівниками груп відвідали одне з провідних виробничих підприємств України – "Київський БКК" (бісквітно-кондитерський комбінат). Стратегія даного підприємства полягає в збереженні давніх традицій, ексклюзивних розробок і рецептур, дотриманні найвищих стандартів якості.
Майбутні фахівці під час екскурсії ознайомилися з процесом виробництва кондитерських виробів. На підприємстві застосовуються як традиційні, так і сучасні інноваційні технології. В їх асортименті понад 90 позицій кондитерських виробів, які експортують в Європу, Північну Америку та країни Близького Сходу. Цікавим навчальним елементом екскурсії був майстер - клас із оформлення торту та дегустації солодкої продукції підприємства.
Дякуємо колективу "Київського БКК" за позитивні емоції, отриманий досвід та можливість побачити і відчути , як працює сучасний бізнес.