"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ЕТАПУ ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

20.02.2024

13 січня 2024 року відбувся ІІ (міський) етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою якого є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. Учасники змагання писали есе з назвою «Гуманістичні ідеали Тараса Шевченка», з наведенням цитат з поезій Кобзаря, які підтверджують його повагу і шану до інших народів і культур та любов до рідної землі.

За результатами перевірки дипломом ІІ ступеня відзначено здобувачку освіти групи № 29 Ольгу ДИМЧЕНКО, дипломом ІІІ ступеня відзначено здобувачку освіти групи № 34 Аліну БІЛОУС.

Вітаємо учасників конкурсу та їх наставників з нагородами, бажаємо нових перемог у подальших конкурсах. Крокуємо разом до перемоги!