Публічна інформація
Професійна підготовка
Кабінет № 12 «Товарознавство непродовольчих товарів»
Кабінет № 11 «Товарознавство непродовольчих товарів»
Кабінет №7 «Основ інноваційного підприємництва та маркетингу»
Кабінет № 5 «Техніка і механізація торговельних розрахунків»
Кабінет № 2 «Технології банківських операцій»
Кабінет №1 «Організації обслуговування відвідувачів та управління персоналом»
Кабінет № 462 «Охорона праці»
Кабінет № 457 «Спецтехнологія»
Кабінет № 448 «санітарії та гігієни, фізіології харчування»
Кабінет № 443″Спецдисциплін»
Кабінет № 442 «Спецдисциплін»
Кабінет № 222 «Перукарська справа»
Кабінет № 105 «Устаткування підприємств харчування»
Кабінет № 103 «Технологія приготування їжі»
Кабінет № 102 «Організація виробництва та обслуговування»