"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

День вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.

29.11.2021

Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. День пам'яті жертв Голодомору — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.

29 листопада в актовій залі для здобувачів освіти Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" викладачем Аллою КІРЮХОВОЮ разом з керівником гуртка художньої творчості Інною АНТИПІНОЮ до Дня вшанування пам`яті жертв Голодомору було проведено виховну годину ”Україна пам’ятає!". Здобувачі освіти прослухали інформацію про події 1932-1933 років, переглянули уривок документального фільму, виступили з підготовленими зазделегідь тематичними віршами українських поетів. Серце кожного в залі наповнилося смутком та біллю за невинно загублених людей.

По завершенню заходу колектив Центру разом із здобувачами освіти долучилися до загальнодержавної хвилини мовчання, усвідомивши, наскільки дорогим даром є життя і як треба цінувати кожну хвилину, яку воно дарує.

Голодомор 1932-1933 років - одна з найтрагічніших сторінок української історії, яка поглинула мільйони безневинних, - не підлягає забуттю…