"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Міська методична секція заступників директорів з навчально-виробничої роботи на тему «Педагогічні умови впровадження інноваційних форм і методів роботи закладу професійної (професійно-технічної) освіти нової формації: реалії та перспективи»

02.06.2023

01 червня 2023 року на базі Київського професійного коледжу технологій та дизайну в онлайн-режимі відбулась міська методична секція заступників директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Педагогічні умови впровадження інноваційних форм і методів роботи закладу професійної (професійно-технічної) освіти нової формації: реалії та перспективи».

Т.в.о. директора Коледжу Наталія ФЕСУН ознайомила учасників міської методичної секції з доповіддю про роль та місце профорієнтаційної роботи в умовах сучасного ринку праці. Про нові підходи щодо реалізації співпраці з роботодавцями та соціальними партнерами змістовно розповіла заступник директора з навчально-виробничої роботи Лариса Степанова. З доповіддю "Про особливості соціальної адаптації здобувачів освіти закладу під час виробничої практики на підприємствах, організаціях, установах, в тому числі осіб з особливими освітніми потребами" виступила старший майстер Коледжу Тетяна ОЛІЙНИК. Методист закладу Марина ШЕВЧУК-СУСЛІНА ознайомила учасників міської методичної секції з основними напрямками роботи педагогічного колективу та методичної служби закладу освіти щодо впровадження в освітній процес інноваційних методів навчання та освітніх проєктів.