"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Майстер клас із «Приготування дерунів»

11.12.2024

11 грудня 2024 року рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій здобувачі та здобувачки освіти  з професії "Кухар, офіціант" разом із майстром виробничого навчання Станіславом Бондаренком відточували майстерність в приготуванні традиційної української страви – дерунів.

Під час майстер класу майбутні фахівці вивчали класичну технологію приготування дерунів,
освоювали секрети ідеальної текстури та смаку, дізналися про варіації подачі страви та її поєднання з іншими інгредієнтами.

Цей майстер-клас став чудовою можливістю для здобувачів освіти поглибити свої знання з української кулінарної спадщини, яка є важливою частиною нашої культури та гастрономічної ідентичності.