"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Здобувачки освіти спробували себе у ролі перукарів та візажистів під час благодійного заходу «NOVA BRAVE KIDS. Все буде Україна»

26.01.2023

Обрати професію своєї мрії для сучасної молоді, дивлячись на різноманіття вибору, не так вже і легко. Але здобувачам освіти Київського професійного коледжу технологій та дизайну, які навчаються в групі №14 за професією "Перукар (перукар-модельєр)" це вдалося.

25 січня 2023 року в Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки
під час благодійного заходу «NOVA BRAVE KIDS. Все буде Україна», присвяченого на підтримку НАЦІОНАЛЬНОЇ ДИТЯЧОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ЛІКАРНІ "Охматдит", майбутні фахівці, які нещодавно почали опановувати секрети перукарської справи, під керівництвом висококваліфікованої досвідченої майстрині виробничого навчання Валентини ЗЯЄВОЇ спробували себе у ролі перукарів та візажистів.

Софія КУЗЬМЕНКО, Альона МАЗАНКО, Дар'я МОЇСЕЄНКО, Анна НОВАКІВСЬКА, Валерія НОВОСЕЛЬСЬКА, Дар'я ОСАДЧА, Дарія ПАНФІЛОВА, Олена ПРЯДКІНА, Руслана СЛОБОЖЕНЮК, Аліна СЛЮСАРЕВА, Анна ШАПОВАЛЛОВА готували моделей (зачіски, візаж) до показу нових колекцій українських дизайнерів. Дякуємо за можливість та безцінний досвід для майбутніх професіоналів своєї справи!

Вітаємо майстриню Валентину ЗЯЄВУ та здобувачок з потужним стартом на шляху до професійного зростання молоді!