"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Виробнича практика – побудова кар’єрного старту!

26.04.2024

Основним показником рівня кваліфікації сучасного робітника є його професійна компетентність - сполучна ланка знань, умінь і навичок!

Здобувачі освіти коледжу за професіями: "Продавець непродовольчих товарів, адміністратор", "Касир (в банку)" на даний момент проходять виробничу практику на робочих місцях АТ "Укрпошта" м. Києва. Основною метою виробничої практики є удосконалення здобутих знань, умінь і навичок, набутих під час теоретичного та виробничого навчання в закладі освіти, що необхідні для досягнення відповідного рівня кваліфікації, встановленими державними стандартами, а також забезпечення соціальної, психологічної і професійної адаптації здобувачів освіти.

 На місцях виробничої прктики Київської міської дирекції Публічного акціонерного товариства «Укрпошта»  майбутні фахівці виконують практичні операції з приймання грошей у клієнтів, визначають справжність грошей. Здійснюють продаж непродовольчих товарів, перерахування, облік, сортування, зберігання, видачу готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами.