
Тиждень фахової майстерності професій харчових технологій
З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, удосконалення організації та змісту навчання здобувачів освіти в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбувся тиждень фахової майстерності професій харчових технологій.
В рамках проведення тижня згідно з планом були проведені наступні заходи:
- 06 грудня 2021 року - урочисте відкриття тижня, проведення відкритого уроку викладачем професійно-теоретичної підготовки Наталією ОРЛОВСЬКОЮ на тему "Види матеріалів, з яких виготовляють столовий та кухонний посуд";
- 07 грудня 2021 року - демонстрація відкритого уроку майстром виробничого навчання Світланою ОНИЩЕНКО на тему "Виготовлення дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього";
- 08 грудня 2021 року - проведення конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ІІ та ІІІ курсів з професії "Кухар", поетапної кваліфікаційної атестації в групі №29;
- 09 грудня 2021 року - конкурс презентацій та доповідей "Сучасні тренди кулінарії" між групами здобувачів освіти з професії "Кухар";
- 10 грудня 2021 - захист методичних розробок, підготовлених викладачами та майстрами виробничого навчання кафедри "Харчових технологій"; обговорення та підведення підсумків тижня; урочисте нагородження переможців та учасників.
Тиждень професійної майстерності виявився насиченим на цікаві заходи, позитивні враження, новий досвід. Бажаємо здобувачам освіти, щоб участь в конкурсах, змаганнях та інших заходах в рамках проведення тижня фахової майстерності професій харчових технологій, надихала вас на нові творчі пошуки, додавала віри в себе та власні сили, наближувала до вершин професіоналізму!