"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Професійна підготовка

s Відкритий урок з предмету «Облік, калькуляція і звітність» у рамках проєкту «Дитяче харчування» s Професійне зростання та конкурсний рух здобувачів та здобувачок освіти з професії «Перукар (перукар — модельєр)» s Кабінет № 12 «Товарознавство непродовольчих товарів» s Кабінет № 11 «Товарознавство непродовольчих товарів» s Кабінет №7 «Основ інноваційного підприємництва та маркетингу» s Кабінет № 5 «Техніка і механізація торговельних розрахунків» s Кабінет № 2 «Технології банківських операцій» s Кабінет №1 «Організації обслуговування відвідувачів та управління персоналом» s Кабінет № 462 «Охорона праці» s Кабінет № 457 «Спецтехнологія» s Кабінет № 448 «санітарії та гігієни, фізіології харчування» s Кабінет № 443″Спецдисциплін» s Кабінет № 442 «Спецдисциплін» s Кабінет № 222 «Перукарська справа» s Кабінет № 105 «Устаткування підприємств харчування» s Кабінет № 103 «Технологія приготування їжі» s Кабінет № 102 «Організація виробництва та обслуговування»