
Міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва».
14 червня 2022 року на базі Центру в форматі онлайн на платформі Zoom відбулася міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Удосконалення освітнього процесу шляхом упровадження інноваційних педагогічних методик професійної підготовки кваліфікованих робітників».
Мета зустрічі - ознайомлення з досвідом роботи закладу щодо удосконалення освітнього процесу шляхом упровадження інноваційних педагогічних технологій.
Під час засідання були обговорені та розглянуті актуальні питання, а саме: результати впровадження та застосування сучасних педагогічних технологій, форм, методів та прийомів навчання; використання сучасних освітніх педагогічних технологій, використання інноваційних технологій під час дистанційного навчання в умовах воєнного стану при підготовці здобувачів за професіями «Кухар», «Кухар, кондитер», «Кухар, офіціант».
Майстри виробничого навчання закладу освіти поділилися власним професійним досвідом, продемонструвавши майстер-класи на тему: «Виготовлення елементів декору з шоколаду», «3D желе».
На завершення секції для всіх присутніх був проведений практичним психологом Центру цікавий тренінг «Психологічна допомога в умовах війни», надані поради щодо основних необхідних дій в стресових умовах.
Тримаємо освітянський стрій! Віримо в перемогу!