"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Методичні заходи

11.01.2022 Педагогічні читання на тему «Засади впровадження підприємливого середовища в закладах освіти» 11 січня 2022 року в онлайн-режимі відбулися педагогічні читання за темою «Засади впровадження 29.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор» 29 грудня 2021 року майстром виробничого навчання І категорії Світланою КОНДЗЕРОЮ в групі №25 був пр 24.12.2021 Тиждень професійної майстерності методичної комісії «Легкої промисловості та побутового обслуговування» З 20 по 24 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн 23.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор» 23 грудня 2021 року майстром виробничого навчання Ольгою БАБИЧ для здобувачів освіти групи №15, які 22.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття» 22 грудня 2021 року в рамках тижня фахової майстерності медочиної комісії «Легкої промисловості 17.12.2021 ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ “ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТА СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ ЗА ПРОФЕСІЄЮ “ВЗУТТЬОВИК З ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПОШИТЯ ВЗУТТЯ” ТА ЇХ ПОДАЛЬШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ” 14 грудня 2021 року на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій 15.12.2021 Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» 15 грудня 2021 року викладачем вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО в групі №28 за 14.12.2021 Тиждень професійної майстерності метдичної комісії «Харчові технології» З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн 08.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар, офіціант» 07 грудня 2021 року в рамках проведення тижня професійної майстерності кафедрою «Харчових техно