 
                    
                    
                                        
                                            Публічна інформація
                                                                                             
                                                                                        
                                                                                    
                                                                                
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                                        
                                                            МАЙСТЕР — КЛАС З ПРИГОТУВАННЯ РЕСТРУКТУРОВАНОГО ШВАРЦВАЛЬДА ЗАКАРПАТСЬКОГО РОЗЛИВУ
29.05.2024
        Майстри виробничого навчання коледжу з професії "Кухар" в рамках співпраці з ТОВ "МЕТРО Кеш енд Кері Україна під чітким керівництвом Олександра ВЕНГЛІНСЬКОГО - почесного члена Асоціації шеф-кухарів України, шеф-кухаря закритого приватного комплексу, багатократного призера міжнародних кулінарних чемпіонатів, напівфіналіста Bocuse D'Or Ukraine 2021, випускником «Basque Culinary Center» в Іспанії, готували: "Реструктурований шварцвальд Закарпатського розливу".
Під час проведення майстер-класу майстри в/н дізналися про тонкощі шоколадного мистецтва та гармонійне поєднання смаків в кондитерських виробах.
 
                 
                         
                         
                         
                         
                         
                        