
Публічна інформація
Конкурс доповідей та презентацій «Сучасні тренди кулінарії»
13.12.2021
10 грудня 2021 року в рамках тижня фахової майстерності професій харчових технологій здобувачі освіти Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" змагалися у презентації доповідей на тему "Сучасні тренди кулінарії".
"Їстівні квіти", "Альтернативне м'ясо", "Страви з цвіркунів" - ось неповний перелік презентацій, якими учасники дивували один одного та членів жюрі.
За результатами конкурсу обрано преможців:
- І місце - група № 19 за професією "Кухар";
- ІІ місце - група №28 за професією "Кухар, кондитер";
- ІІІ місце - група №17 за професією "Кухар, офіціант".
Переможців та учасників конкурсу презентацій "Сучасні тренди кулінарії" урочисто нагороджено грамотами та солодкими призами. Так тримати!