"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Тренінг із застосуванням бізнес-симуляції VIAL+ – технології формування підприємливості у здобувачів освіти в рамках вивчення предмета ,,Основи інноваційного підприємництва” 

24.03.2023

У рамках навчального проєкту ,,Від успішного здобувача освіти до підприємця'' та вивчення предмета ,,Основи інноваційного підприємництва''  серед здобувачів освіти випускних груп відбувся тренінг із застосуванням бізнес-симуляції VIAL+ - технології формування підприємливості у здобувачів освіти. Це інтерактивна модель реального ділового середовища у вигляді комп'ютерної програми, що відтворює структурний підрозділ, цілу фірму, виробничу галузь.

Здобувачі та здобувачки освіти, які вивчають нововведений  предмет «Основи інноваційного підприємництва'' під час турніру, який  відбувся за участі викладачки предмета, спеціалістки вищої категорії Оксани СЕРГІЄНКО та генерального директора Компанії інтелектуальних технологій, доцента кафедри економіки і підприємництва КНЕУ імені В. Гетьмана Віталія ПАЗДРІЯ, мали можливість ознайомитись із сферами управління тренінгової компанії та спробувати себе у ролі підприємця.  

Позитивним є те, що молодь закладу після проходження турніру виявили бажання спробувати свої сили у Всеукраїнському турнірі ,,Стратегія фірми-2023''.

Дякуємо Віталію ПАЗДРІЮ, який є активним соціальним партнером нашого закладу освіти, за надану можливість! Адже, зважаючи на нелегкі умови воєнного стану, майбутнє України, розвиток її економіки, як міцної прогресивної держави, залежатимуть,  не в останню чергу, від готовності майбутніх фахівців – випускників закладу освіти до самостійності, їх обізнаності та підготовленості в умовах реального часу.