"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Проект психологічної підтримки для працівників професійної (професійно – технічної) освіти м. Києва здійснюється в межах Програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України»

24.03.2023

Наразі Україна, у зв'язку із повномасштабним вторгненням Російської Федерації, переживає складні часи. В умовах довготривалого стресу психологічної допомоги потребує значна кількість українців різного віку, професій, в тому числі освітяни.

Саме таку необхідну психологічну підтримку можна отримати в рамках проєкту психологічної підтримки для працівників професійної (професійно - технічної) освіти м. Києва, який здійснюється в межах Програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», що впроваджується ЄС та його країнами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією.

Учасникам проєкту - працівникам закладів професійної (професійно - технічної) освіти м. Києва, в тому числі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва", було запропоновано по 4 індивідуальні консультації за бажанням, якими вони із задоволенням скористалися під керівництвом практичних психологинь проєкту Олени СТОЛЯРЕНКО та Інни НІКІТІНОЇ.

Проєкт триває, далі буде...