"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

День відкритих дверей

23.03.2023

Державний навчальний заклад “Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва” радісно зустрічав сьогодні гостей. З метою популяризації професій, за якими навчають у закладі, ми провели День відкритих дверей: екскурсію закладом, підготували цікаві майстер-класи для понад 150 учнів загальноосвітніх шкіл м. Києва.

Чекаємо усіх під час вступної кампанії на безкоштовне навчання професіям "Кухар", "Кондитер", "Офіціант", "Перукар (перукар-модельєр)", "Продавець непродовольчих товарів, адміністратор", "Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття", "Касир (в банку).

Також Державний навчальний заклад “Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва” запрошує для продовження навчання внутрішньо переміщених та евакуйованих здобувачів освіти за професіями “Перукар (перукар-модельєр)”, “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”, “Кухар”, “Кухар, офіціант”, “Кухар, кондитер” за дистанційною формою навчання.

Дружнє нагадування: можна заздалегідь заповнити онлайн-заяву для вступу за посиланням https://cpotd.kiev.ua/entry/ та дізнатися про деталі прийому роботи приймальної комісії та вступу за телефоном +380983258628