
Публічна інформація
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар”
18.02.2022
18 лютого 2022 року майстром виробничого навчання ІІ категорії Олександром ПОПОМ був проведений відкритий урок виробничого навчання для здобувачів освіти групи №371 з професії "Кухар" на тему "Приготування смажених страв з птиці. Приготування котлети по-київськи".
Під час уроку здобувачі освіти закріпили навички організації робочого місця під час механічної кулінарної обробки птиці, повторили прийоми обробки птиці, набули нових вмінь з приготування, оформлення та відпуску страв зі смаженої птиці, зокрема "котлети по-київськи". На етапі закріплення знань здобувачі під керівництвом майстра виробничого навчання розглянули можливі типові помилки, обговорили причини їх виникнення та шляхи усунення.