
Публічна інформація
Головна
/
Методичні заходи /
Відкритий урок з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”
Відкритий урок з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”
15.12.2021
15 грудня 2021 року викладачем вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО в групі №28 за професією "Кухар, кондитер" був проведений відкритий урок з використанням іноваційних технологій (випереджене навчання) з теми "Технологія приготування порційних напівфабрикатів з яловичини для смаження".
Під час уроку здобувачі освіти підготували презентації з нової теми та продемонстрували теоретичні знання, уміння пошукової роботи та здатність працювати в команді, творчий підхід, що дозволяє розвивати креативне мислення та професійні компетентності.